Onderwijs Slim Organiseren

Dynamiek in het Vlaams Parlement
Met het project "Onderwijs slim organiseren" begeleidt Flanders Synergy reeds meer dan 60 scholen en CLB´s naar een nieuwe organisatiestructuur, met multidisciplinaire teams van leerkrachten die samen verantwoordelijk zijn voor een community van leerlingen over de leerjaren en vakken heen.
 

Flanders Synergy trekt naar het Vlaams Parlement
Op 13 oktober 2016 organiseerde Flanders Synergy haar eerste editie van de "Dag van de slimme school - anders werken met goesting". Tijdens het event werden scholen aan de hand van inspirerende workshops naar een slimme en flexibele organisatie met betrokken en autonome teams begeleid. Die dag stonden er maar liefst 270 iMO-LEARN´s in het Vlaams Parlement waarmee er allerhande oefeningen werden uitgevoerd tijdens de workshops om de verschillende positieve effecten van deze kubussen aan te tonen!

Dag van de slimme schoolAnders werken met goesting iMO-LEARN van i3-Technologies Onderwijs slim organiseren Anders werken met iMO-LEARN
 

Flanders Synergy is het innovatieplatform op vlak van arbeidsorganisatie in Vlaanderen. Ze promoten, bevorderen en initiëren innovaties op vlak van arbeidsorganisatie in Vlaamse bedrijven, social profit organisaties en overheidsbedrijven met het oog op meer slagvaardige organisaties – in termen van efficiëntie, flexibiliteit, kwaliteitsvolle werking, innovatief en duurzaam karakter – én een betere kwaliteit van de arbeid (meer 'actieve' jobs).

Dag van de slimme schoolActief deelnemen aan het congresGeen saai seminarie met de iMO-LEARNSilent workshops met iMO-LEARN
 

Iedereen kan een vrijblijvende iMO-LEARN demo aanvragen. Deze kan doorgaan op elke school, centrum, bij uw vertrouwde leverancier of bij ons in de showroom.


Download de brochure met alle informatie      

iMO-LEARN brochure