Over onze merken

 • icon i3-Technologies
  Interactieve Oplossingen
 • icon NEC Display Solutions
  Projectoren & Displays
 • icon Turning Technologies
  Audience Response Systems
i3-technologies
NEC Technologies
Turning Technologies

Wat onze klanten zeggen

 • Vlaamse scholen

  Een flink aantal Vlaamse scholen kiest unaniem voor het 135'' i3BOARD. Sommige scholen hebben graadsklassen waarbij twee leerjaren samen in één klas zitten met één leerkracht. Dankzij de grote omvang is het 135'' i3BOARD daarvoor ideaal. Op de ene helft kunnen lessen voor de ene klas geopend worden en op de andere helft lessen voor het andere leerjaar. In steeds meer scholen maakt het klassieke lesgeven plaats voor individuele opvolging en instructie. Nog andere scholen opteren voor dit omvangrijke digitale schrijfoppervlak omdat het enkel hierop mogelijk is om lange formules en processen overzichtelijk uiteen te zetten. Door de intuïtiviteit en het gebruiksgemak kunnen ook vervangleerkrachten, stagiaires en interims zonder technische kennis meteen het bord gebruiken.

  Lees verder
  i3BOARD 135 and i3PROJECTOR
   
 • Stella Matutina Instituut

  Deze secundaire school bewijst haar ervaring in het gebruik van het interactieve whiteboard (en niet alleen om presentaties levendiger te maken!) en toont haar openheid voor veranderingen in de leeromgeving. De i3-oplossingen, hard- en software, zorgen voor meer interactie tussen leraar en leerlingen - en tussen studenten onderling - wat leidt tot meer gemotiveerde studenten.

  Lees verder
  Interactiviteit bij Stella Matutina
   
 • UFO Universiteitsforum Gent

  UGent is een actieve gebruiker van TurningPoint. Ze beschikken over ongeveer 300 ResponseCards die zij uitlenen aan de verschillende faculteiten van UGent. De universiteit van Gent gebruikt deze nieuwe technieken om lessen pro-actiever en interessanter te maken.

  Lees verder
  TurningPoint voting system UGhent
   

In de kijker

 • 1